SUSHI SHīSAIDO

Recentreview


4 stars out of 206 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Sushi Shīsaido. Want to know more? Find out more.

26 Nov 2022 at 9:41 Pyszne jak zawsze
12 Nov 2022 at 14:14 Had an order that needed to be deliverd at 19:15. It was deliverd at 20:00.
10 Nov 2022 at 21:18 Le repas excellent et livraison rapide et très gentille
7 Nov 2022 at 21:27 Excellent repas, mis à part la soupe miso qui n'avait pas de goût, sinon le service nickel, très bien servis et gouteux Lerpas est arrivé rapidement et sans casse, très efficace et gentil
3 Nov 2022 at 21:19 Jammer genoeg 45 min langer moeten wachten op mini-bestelling (niet de fout van de koerier klaarblijkelijk) 1.30 uur op een rustige weekavond dus.. Eten wel heel lekker.
18 Oct 2022 at 5:00 Stipt!
9 Oct 2022 at 21:22 Ik had mij bestelling voor 12u 15 besteld en het moment dat ik er achter ging kreeg ik een melding dat het verplaats word om op 13u25 op te halen terwijl ik moest werken heb dit telefonische gemeld heb dan toch alles gekregen uiteindelijk om 12 u40
8 Oct 2022 at 23:20 Nog maar eens een veel te late levering, dit keer 1 uur en 10 min na gevraagde en bevestigde bezorgtijd...
30 Sep 2022 at 22:30 Pychaa
30 Sep 2022 at 8:09 After the owner has changed quality went down. They forgot to give sous for the spring rolls and gave one tiny soya sous pack of 10 ml while I ordered 4 different types of sushi.
26 Sep 2022 at 11:35 enorm lekker!
22 Sep 2022 at 20:52 Top top top! Altijd heel tevreden!!